Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.

Termeni si conditii

Vreau sa renunt la o cumparatura

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Returul produselor

Puteti solicita returul produselor in urmatoarele situatii:

1. Produsul nu corespunde specificatiilor de pe site-ul www.vasepentrugatit.ro

2. Produse care nu functioneaza in primele 24 de ore primite

3. Produsul prezinta defectiuni de transport sau colet defect.

4. Produsele v-au fost livrate gresit sau nu in totalitate conform facturii.

Toate sesizarile de mai sus trebuie facute in maxim 24 de ore de la primirea coletului la adresa de mail: sales@vasepentrugatit.ro

Plata in rate prin Card Avantaj

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 10 rate fara dobanda

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 10, 6, 3 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank, prin intermediul platformei securizate 3D Secure. Optiunea in rate fara dobanda este valabila doar la plata lunara integrala, altfel se aplica penalitati conform contractului incheiat intre banca si dumneavoastra.

Cum poti sa devi posesor de card avantaj?

Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"

Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spune ca doresti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank.

Un reprezentant al Credit Europe Bank te va consilia in vederea obtineri unei card.

Metode si Conditii de Livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra in formularul de comanda.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului.Pentru toate comenzile se aplica un cost de transport in valoare de 20 ron (tva inclus) in cazul in care va aflati la peste 25 de km de un centru DPD costurile de transport difera.Pentru zona 1 se aplica o taxa de 30 de lei in plus si pentru zona 2 o taxa de 64 de lei in plus.

Pentru a vedea lista oraselor si a zonelor va rugam faceti click aici


In cazul stornarii comenzilor cu Retur, costul de transport nu se storneaza.Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC NEW ALBIF SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@vasepentrugatit.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.