Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora.

Cum cumpar ?

Pentru a alege produsele dorite, navigati pe site cu ajutorul meniului prin categoriile de produse sau folosind campul de cautare.

Alegeti produsul dorit apoi faceti click pe simbolul "CUMPARA".

Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi si aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile sau sa vi se arate cosul. In situatia in care ati terminat cumparaturile dati click pe "Finalizeaza Comanda".

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online aveti cele 2 optiuni, "Comanda ca oaspete" -fara a crea un cont, "Autentificare în magazin" sau "Creați un cont pentru utilizarea ulterioară" dupa care va trebui sa completati detele pentru facturare si sa alegeti modalitatea de plata:
1) Ramburs (contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.)
2) Transfer bancar (transfer bancar, pe baza facturii proforme in format electronic)

si de asemenea metoda de livrare:
1) Ridicare de la showroom
2) Urgent Curier (20 lei)

Urmatorii pasi sunt sa bifati caseta de acceptare a termenilor si apoi sa apasati butonul de jos "Comanda".

Tot ce mai ramane de facut este sa apasati butonul "Confirm comanda".

Veti primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastra de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amanunte.

Produsele comandate se livreaza numai in Romania utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra in formularul de comanda.