Contactează-ne: 0728 994 299
INGREDIENTE
Veți avea nevoie doar de câteva ingrediente pentru a face această rețetă gustoasă de creveți.
Creveți cruzi: în această rețetă folosim creveți mari decojiți și decorticati. Nu recomandam creveti mici pentru grătar. Extra-marii sunt si ei o idee buna, deși ar putea fi nevoie să stea puțin mai mult pe grătar.
Ulei de măsline: Ne place acest ulei și îl folosim frecvent când gătim.
Pentru a asezona: sare Kosher, piper negru, pudră de usturoi, boia afumată și piper cayenne. Este de preferat pudra de usturoi in defavoarea usturoiului proaspat tocat in aceasta reteta pentru ca imbraca mai uniform crevetii si nu se ard la fel de usor.
Pregătirea creveților pe grătar este una dintre cele mai ușoare metode de a-i găti. De la început până la sfârșit, această rețetă durează aproximativ 20 de minute!
Pur și simplu ungeți creveții cu ulei de măsline și condimente, puneți-i pe frigărui și gătiți-i timp de șase minute.
INSTRUCȚIUNI
Gătitul creveților pe grătar este ușor!
Începeți prin a pune creveții într-un castron mare.
Acum, adăugați uleiul de măsline, sarea Kosher, piper negru, praf de usturoi, boia de ardei afumată și piper cayenne.
Așezați creveții pe frigărui.
Gatiti aproximativ 3 minute pe fiecare parte la o temperatura medie.
Grill aici: https://www.vasepentrugatit.ro...