Contactează-ne: 0728 994 299
Ingrediente:
1 lingura ulei de floarea soarelui sau vegetal
1 ceapa tocata
3 catei de usturoi macinati
1 lingura chimen măcinat
1 lingura coriandru
1 1/2 lingura. garam masala
1-3 linguri boia iute, dupa gust
2 linguri piure de tomate
2 1/2 cm bucată de rădăcină proaspătă de ghimbir, curățată și rasă
400 g conserva de roșii tocate
200 ml lapte de cocos
1 lingura rasa de zahar brun
650 g fileuri de pulpă de pui, tăiate din excesul de grăsime și tăiate în bucăți mari, aproximativ 6 cm
O mână mare de coriandru proaspăt, frunze tocate gros, pentru a servi
Mod de preparare:
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mediu și prăjește ceapa până se înmoaie, aproximativ 8-10 minute.
Amestecă usturoiul, chimenul, coriandru, garam masala și 1 linguriță de boia și prăjeste-le timp de 1 minut până amestecul devine aromat. Adăugați piureul de roșii și gătiți încă 5 minute. Se amestecă ghimbirul, roșiile, laptele de cocos și zahărul.
Transferați si amestecul de ceapă si gatiti lent, adaugand puiul condimentat. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore.
Când puiul este gătit și sunteți gata de servit, verificați condimentele și adăugați mai multă boia de ardei după gust apoi coriandru. Serviți cu orez.
Incearca aceasta reteteta pentru un gusT original si desavarsit!