Gratar cu capac si maner, din inox, pentru aragaz, 32.50 x 13.50 cm, Grunberg JN866
Gratarul pentru aragaz, cu capac si maner detasabil este potrivit pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos. Un gratar cu care poti prepara mancare sanatoasa chiar la tine in bucatarie, pe plita aragazului.
Acest gratar este realizat din inox calitate ss201.
Cu ajutorul gratarului puteti prepara carne sau legume rapid si sanatos fara sa umpleti bucataria de fum in timp ce gatiti.
Manerul acestui produs este detasabil, deci nu ocupa mult spatiu.
Gratarul este usor de intretinut putand fi spalat in masina de spalat vase.
Gratarul cu capac pentru aragaz este perfect pentru persoanele care doresc sa manance sanatos, deoarece acest produs face parte din categoria articolelor de menaj care ajuta gospodinele in a prepara "slow food".
Gratarul se poate folosi atat pe aragaz cat si in cuptor.
Operatiune
Flacara aragazului incalzeste aerul din tigaia inferioara,care iese prin orificiile laterale si curge inapoi datorita capacului,asigurand astfel gatirea uniforma a alimentelor.
Timp de gatit:
- Preincalzire:3 minute pentru fiecare fel de mancare
- Timp de preparare:8-25 minute in functie de felul de mancare
Material:Otel Inoxidabil
- Este potrivit pentru prepararea diferitelor legume ,peste si carne , si cu putine calorii
- Gaz-Grill-ul poate fi folosit pe aparatele de uz casnic , sau pe cele portabile cu gaz
- Datorita suprafetei netede a capacului,poate fi folosit si ca recipient separat , pentru incalzirea alimentelor
Intructiuni:
- In timpul coacerii,ridicati de cat mai putine ori capacul
- Puneti folie de alumniu sau apa pe fundul tigaii inferioare,pentru a colecta grasimea,
- Condimenteaza carnea inainte de coacere
- Curatare:dupa racire se poate spala cu apa calduta si detergent
IMPORTANT:
- Pentru a pregati rapid mancarea,incercati sa ridicati capacul de cat mai putine ori
- Nu este necesara intoarcerea alimentelor,in jurul lor circula aceiasi caldura.
- Acest lucru permite amestecarea diferitelor alimente fara a le schimba mirosurile,
- Asezati mancarea pe gratar,asigurandu-va ca orificiul din mijloc ramane liber
- Flacara nu trebuie sa atinga farfuria,astfel incat caldura sa poata creste constant
- Grasimile si sucurile vor fi depozitate in tava inferioara, fara a produce neplacute mirosuri sau fum, deoarece acest timp indeparteaza grasimea,nu este necesar sa adaugati ulei la fripturi